Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor PORSCHE Cayenne

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Porsche Cayenne velgen: toppers in luxe uitstraling

Wat zullen we eens zeggen over de Porsche Cayenne? Afgezien dat het een wereldauto is. Eentje die pure klasse en luxe moeiteloos combineert met comfort, sportiviteit en stoerheid. Wat opvalt aan de Porsche Cayenne velgen zijn de spaken die in duo’s naast elkaar staan. En dat geeft de auto nog meer allure. Het heeft iets chique en stoers tegelijk. Verder zijn de velgen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van stoer glanzend zwart tot sportief zilver en chroom.

De beste schoonmaaktips voor aluminium velgen

Die mooie Porsche Cayenne velgen wil je natuurlijk zo lang mogelijk schoonhouden. Lichtmetalen velgen worden vies door remslijpsel en vuil van de weg. En nee, nu niet meteen naar de wasstraat rijden. Velgen met de hand schoonmaken, geeft het mooiste resultaat. Om ze goed schoon te kunnen maken, demonteer je de velgen. Zo kom je overal goed bij, zelfs bij de achterkant. Maak de velgen nat met water en poets het hardnekkige vuil eraf met een spons. Hierna kun je een velgenreiniger gebruiken. Laat wel eerst de velg goed drogen. Kijk goed of je de juiste velgenreiniger hebt. Je hebt tegenwoordig veel reinigers speciaal voor gepolijste, chromen of aluminium velgen. Wanneer je de velgenreiniger hebt gebruikt, reinig je de velgen met een velgenborstel. Hiermee kom je goed tussen de spaken. Haal vervolgens nog een natte spons over de velgen en sproei hierna de velgen schoon. Droog de velgen met een zachte katoenen doek.

Omhul je auto in luxe met de Porsche Cayenne velgen

De mooiste Porsche Cayenne velgen schaf je aan op www.autobandenmarkt.nl.