Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor RENAULT Captur

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Renault Captur velgen: Een designelement van de crossover

De Renault Captur is een crossover die aan de moderne eisen voldoet. Het is een redelijk compacte auto met toch flink wat laadruimte, maar wat de meeste mensen naar dit model trekt, is de vrijheid. Je kunt de auto zelf inrichten in de showroom en het aantal opties dat geleverd kan worden, is enorm. Bediening van de airconditioning op het stuur, geïntegreerde mistlampen in de voorbumper en uiteraard het MediaNav multimediasysteem waarmee het autorijden een stuk leuker en gezelliger kan worden, zeker bij langere reizen. De Renault Captur is beschikbaar in verschillende modellen, wat het makkelijker maakt om de auto te vinden die bij jou past. Al moet hierbij gezegd worden dat alle modellen aan te passen zijn naar jouw eigen stijl en voorkeur.

Renault Captur velgen en banden online bestellen

Een crossover heeft veel baat bij de juiste banden en velgen. De maat van de velg is belangrijk omdat het gewicht en de prestaties van de Renault Captur hierop berekend zijn. De juiste banden met het meest geschikte profiel zorgen voor het laagste brandstofverbruik en de kortste remweg. Let hierbij wel op de bandenspanning, want ook deze speelt een grote rol. Een te lage of te hoge bandenspanning zorgt niet alleen voor meer slijtage en een hoger verbruik, het kan ook zorgen voor gevaarlijke situaties door onvoorspelbaar rijgedrag van de auto. Renault Captur velgen en banden kun je direct bestellen op autobandenmarkt.nl, de website met een enorm aanbod aan velgen en banden voor de meeste merken en meeste modellen.