We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor RENAULT Twingo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Renault Twingo velgen: populairder dan ooit

Wat zullen we eens zeggen over de Renault Twingo? Hij is schattig, lief en klein. Een prima stadsauto. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar: van pastelblauw tot knalgeel. Op 5 oktober 1992 reed de eerste Renault Twingo rond en vandaag de dag zijn ze uitermate populair en zie je ze meer en meer in het straatbeeld. Twingo komt van de woorden ‘Twist’, ‘Swing’ en ‘Tango’. Volgens Renault geeft dat de speelsheid en plezier weer die de auto uit moet stralen. Deze karaktereigenschappen kun je ook doorvoeren in de Renault Twingo velgen. Ze zijn in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Maak je velgen schoon met een velgenborstel

Als je je lichtmetalen velgen vaak schoonmaakt, gaan ze langer mee en zijn ze vanzelfsprekend langer mooi. Je houdt een velg mooi schoon met een velgenborstel. Kijk allereerst goed naar de aluminium velgen. Heb je spaken die dicht op elkaar liggen? Dan heb je een smalle borstel nodig die tussen de spaken kan komen. Gebruik alleen velgenborstels, en geen tandenborstels, afwasborstels of verfkwasten. Ze zijn er simpelweg niet voor bedoeld. Ze reinigen amper en doen meer kwaad dan goeds voor je velg. Reinig je velgen ook altijd met gewoon water en niet met agressieve schoonmaakmiddelen. Die kunnen de coating van je mooie Renault Twingo velgen aantasten!

Ga voor Renault Twingo velgen

Geef de speelse Renault Twingo een flinke boost met lichtmetalen velgen. Je vindt ze in allerlei soorten op www.autobandenmarkt.nl.