Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SEAT Ibiza

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Sportieve Seat Ibiza velgen

Benadruk het stoere karakter van de Seat Ibiza met sportieve aluminium velgen. Bekijk de schitterende velgen op www.autobandenmarkt.nl. Hier hebben ze velgen van topmerken in verschillende maten, kleuren en typen verkrijgbaar.

Tips en tricks om je velgen in topconditie te houden

Als je eenmaal nieuwe Seat velgen hebt, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Houd je velgen met deze tips in een opperbeste conditie:

- Je beschermt velgen tegen diefstal door slotmoeren erop te monteren.

- Ontzettend balen natuurlijk als je wat schade ziet aan je velg. Gelukkig kun je dit makkelijk oplossen met velgenlak. Tip de kleine beschadigingen aan met een satéprikker, zo vul je het krasje of pitje op zonder dat je strepen maakt.

- Bescherm je velgen tegen de bijtende remvloeistof door ze te behandelen met een velgenwax. Deze zorgt er bovendien ook voor dat de velgen beter zijn schoon te maken.

Bestel Seat velgen gemakkelijk online

Wanneer je Seat Ibiza aluminium velgen online via autobandenmarkt.nl bestelt, krijg je er een velgmontageset en technisch rapport bij waardoor het monteren van de velgen een stuk makkelijker wordt. Ook worden de velgen binnen zes dagen geleverd. Op de site krijg je een keuzemenu te zien waarbij je moet aangeven welk model je hebt, wat het bouwjaar of type is en welke uitvoering je hebt. De uitkomst is een scala aan mooie, functionele velgen.