Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SEAT Leon

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Seat Leon velgen: voor de sportievelingen

De Seat Leon ademt natuurlijk sportiviteit en stoerheid uit. Lichtmetalen velgen kunnen deze twee karaktertrekken van de auto benadrukken. De Seat Ibiza is net even wat stoerder dan de Seat Leon, hier worden de lichtmetalen velgen op aangepast. Al met al: kijk goed naar het karakter en de uitstraling van je auto en kies hier de velgen op uit.

Aparte set velgen voor je winterbanden

Wanneer je zowel winter- als zomerbanden hebt, is het verstandig om voor de twee soorten banden ook een aparte set velgen aan te schaffen. Dit scheelt je namelijk een hoop werk en geld. Als je elke keer de velgen van de winterbanden af moet halen en om de zomerbanden moet monteren en andersom, kost dat per keer dat je de velgen eraf haalt toch wat geweld. Hierdoor heb je meer kans dat de velgen beschadigen. Wanneer je voor alle twee de banden een set velgen hebt, kun je deze gewoon om de banden heen laten. Zo hoef je de banden ook niet te balanceren en ventielen en is het sneller gemonteerd.

Koop de Seat Leon velgen

Wil je ook nieuwe winterbanden in combinatie met trendy velgen die bij de Seat Leon passen? Op autobandenmarkt.nl vul je heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie van jouw auto in en je ziet welke velgen compleet met inch maat geschikt zijn. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.