Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SKODA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Skoda velgen

Skoda Superb is een stoere designauto, terwijl de Skoda Octavia en Fabia weer wat sportiever van aard zijn. Lichtmetalen velgen kunnen het karakter van je auto benadrukken, in dit geval kun je dus kiezen voor designvelgen of juist voor wat stoerdere, trendy of sportieve lichtmetalen velgen.

Waarom lichtmetalen velgen goed zijn

Lichtmetalen velgen maken je auto niet alleen mooi. Ze zijnniet kapot te krijgen en roesten minder snel dan bijvoorbeeld stalen velgen. Bovendien zijn lichtmetalen velgen vormvaster dan stalen velgen waardoor je minder onbalans voelt tijdens het rijden. Lichtmetalen velgen zijn redelijk duur, maar het is de investering dubbel en dwars waard.

Tips voor winterbanden en velgen

- Kies bij zomer- en winterbanden een bij passende velgenset. Zo hoef je niet te wisselen als je weer zomerbanden nodig hebt. Dat scheelt tijd en geld en de kans op beschadigingen is zo minimaal.

- Zorg ervoor dat de winterbanden en velgen qua maatvoering op elkaar aansluiten. Ga voor de kleinst voorgeschreven maat. Dit is het veiligst omdat wat kleinere banden minder kans hebben op slipgevaar tijdens ijzel en sneeuw. Bovendien kun je met een kleine maatvoering makkelijker sneeuwkettingen om de banden monteren.

Bestel Skoda velgen online

Op autobandenmarkt.nl kun je makkelijk en snel zien welke lichtmetalen velgen onder de Skoda Fabia, Octavia en Superb passen. Je vult heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.