Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SKODA Fabia

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Skoda Fabia velgen hebben vele gezichten

Skoda is een Tsjechische automerk dat in december 1895 werd opgericht. Je kunt dus wel zeggen dat het met de ervaring helemaal goed zit. De Skoda Fabia is een populaire en geliefde auto. Het was in 1999 de opvolger van de al net zo geliefde Skoda Felicia. Wat je van Skoda kunt verwachten? Een degelijke, betrouwbare, slim ontworpen en niet al te dure auto. Terug naar de Skoda Fabia. Deze komt in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de Fabia Ambition, de Fabia Monte Carlo en de Fabia Joy. De Fabia Joy heeft lichtmetalen velgen van vijftien inch. De velg bestaat uit vijf brede spaken die zorgen voor een sportief doch simplistisch karakter van de auto. De Skoda Fabia Monte Carlo-uitvoering is weer van een heel ander kaliber. Superstoer door de tien matzwarte spaken die een leuk detail hebben: ze zijn namelijk gedraaid.

Alles draait om persoonlijke voorkeur

De perfecte Skoda Fabia velgen kies je uit op gevoel. Wat vind jij mooi? Wat past bij het karakter van de auto? Wat wil jij dat de auto uitstraalt? Lichtmetalen velgen zorgen namelijk voor een upgrade van je auto. Het fijne is dat deze upgrade helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Op www.autobandenmarkt.nl kun je heel gemakkelijk zien welke velgen er onder jouw auto passen, voor een zacht prijsje. De aluminium velgen worden binnen zes werkdagen bij jouw thuis bezorgd.