Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SKODA Octavia

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Skoda Octavia velgen zijn van alle markten thuis

De Skoda Octavia is een pittige auto. Hij ziet er zakelijk uit, maar kan ook prima doorgaan voor een sportauto. Skoda is een Tsjechisch automerk dat al heel wat jaren bestaat. De kerneigenschappen? Degelijk, betrouwbaar, slim ontworpen en een juiste prijs/kwaliteit. De Skoda Octavia is zeer geliefd, in 2014 was de Skoda Octavia Combi zelfs de populairste lease-auto in Nederland. Welke velgen passen er eigenlijk bij deze wagen? Van alles! Van modern tot stoer, van degelijk tot tijdloos en van sportief tot pittig. Het hangt er allemaal vanaf wat jij mooi vindt en wat jij bij het karakter van jouw auto vindt passen.

De voordelen van lichtmetalen velgen

Aluminium velgen bieden heel wat voordelen, buiten dat ze natuurlijk een lust zijn voor het oog. Een kleine opsomming: het zorgt voor een lager gewicht, betere warmteafvoer, grotere nauwkeurigheid in maatvoering, betere rijeigenschappen, minder onbalans door de stijfheid, ze zijn vormvaster en minder elastisch dan stalen velgen en minder gevoelig voor roesten.

Velgen monteren

Uiteraard moet je de juiste bouten of moeren hebben, maar de juiste volgorde van aandraaien is ook belangrijk. En dat is kruislings. Je begint rechtsboven, dan linksonder, linksboven en eindigt met rechtsonder. Zo voorkom je het scheef monteren van de velgen. Hierna moet je alles met een momentsleutel aandraaien. Skoda Octavia velgen inclusief montagevelgset en technisch rapport vind je op www.autobandenmarkt.nl.