Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SMART

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Smart velgen: klein maar fijn

Smart is natuurlijk wereldberoemd om zijn kleine tweepersoons-autootje, oftewel de Smart For Two. Maar je hebt sinds kort ook de Smart For Four. Deze lijkt in heel wat opzichten op een ‘gewone’ auto. Wat Smart zo bijzonder maakt, zijn de unieke en innovatieve ontwerpen. Uiteraard horen bij deze unieke eigenschappen ook een stel mooie Smart velgen. Smart velgen zijn speels, uniek en mooi in al hun eenvoud. Ze geven het uiterlijk van je auto een boost aan energie en frisheid. Precies wat je zoekt.

De verschillen tussen stalen velgen en aluminium velgen

Een lichtmetalen velg houdt niet alleen een mooi kleurtje en ontwerp in. Hij doet daadwerkelijk ook nog wat naast het uiterlijk vertoon. Een aluminium velg is lichter dan een stalen velg. Dit scheelt in het onafgeveerd gewicht (een auto leunt voor het grootste gedeelte op de wielophanging. Onder andere de velgen, remschijven, remklauwen en een gedeelte van de ophanging leunen nergens op en dat is het onafgeveerde gewicht). Dit gewicht staat in direct contact met de weg. Wanneer je over een hobbel rijdt, vangt een lichtmetalen velg de klap beter op omdat hij minder weegt. Bij een stalen velg zal je een hobbelige weg dus ook veel beter voelen. Wat wel weer een voordeel is van stalen velgen, is dat ze goedkoop zijn in aanschaf.

Maak de blits met Smart velgen

Geef je auto een boost! En dat doe je met de aanblik van supernieuwe Smart velgen. Bestel ze op autobandenmarkt.nl.