Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SUBARU

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Subaru velgen: voor stoere SUV’s, terreinwagens en sportieve auto’s

Het automerk Subaru is onderdeel van Fuji Heavy Industries, een Japans bedrijf. Het bedrijf is in 1917 opgericht. Het automerk kenmerkt zich door stoere, sportieve wagens en SUV’s. Er zijn verschillende modellen op de markt. Zo heb je de Subaru XV, een stoere SUV met vierwielaandrijving. Daar horen lichtmetalen velgen bij in een speelse vorm in een zwart/zilveren kleur. Ook de Subaru Forester is een stoere terreinwagen. Hierbij passen aluminium velgen met brede spaken. De Subaru Levorg heeft prachtige, lichtmetalen velgen, afgewerkt met chromen en zwarte kleuren. Zoals je kunt zien, zijn er voor alle auto’s mooie Subaru velgen te koop. Je bestelt ze gemakkelijk en snel op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd, compleet met velgmontageset en technisch rapport.

Lichtmetalen velgen zijn een kwestie van smaak

Lichtmetalen velgen staan voor design. Je onderscheidt je auto ermee. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en vormen. Ga je voor de chique velg? Of juist een speelse, stoere, tijdloze, karakteristieke velg? Naast het uiterlijk vertoon zijn aluminium velgen vederlicht waardoor je wegligging een stuk beter is en je merkt het aan het brandstofverbruik. Daarnaast zorgen de velgen voor een betere warmteafvoer waardoor je langer precies hebt van je banden en remmen.