Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SUZUKI Alto

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Suzuki Alto velgen: stoer versus tijdloos

De Suzuki Alto is lief, klein en schattig. En alom bekend om zijn lage brandstofverbruik, efficiëntie en prima prijs. De Suzuki Celerio is de opvolger van de Alto. Nieuw zijn ze dus niet meer beschikbaar, maar gelukkig zijn er nog volop occasions verkrijgbaar. Je kunt de auto een boost geven door stoere velgen te kiezen. Het uiterlijk: glanzend zwarte, brede spaken. Of ga voor subtiel. Het uiterlijk: acht zilveren spaken in duo naast elkaar.

Lichtmetalen velgen mooi houden

Aluminium velgen schoon houden een klus? Nee hoor, niet met deze tips. Zorg ervoor dat de motor koud is, dan weet je dat de auto volledig is afgekoeld en je niet je handen brandt bij het schoonmaken. Het beste is om de velgen te demonteren, dan krijg je het mooiste resultaat. Verwijder met een plens water het ergste vuil en remstof. Ga dan aan de slag met een velgenreiniger, maar niet voordat alles goed is opgedroogd. Kijk goed of de velgenreiniger gemaakt is voor jouw soort en type velg. Verwijder de hardnekkige aanslag met een velgenborstel. Maak hierna alles schoon met water. Droog de wielen en smeer ze eventueel in met een velgenwax.

Suzuki Alto velgen kopen

Je bestelt de Suzuki Alto velgen gemakkelijk vanachter je computer op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen thuisbezorgd.