Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SUZUKI Swift Sport

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Suzuki Swift Sport velgen: De beste keus voor jouw Suzuki

De Suzuki Swift is een van de modellen van Suzuki die al een lange tijd meegaat en die veel transformaties ondergaan is. Van een hoekige, ouderwetse auto naar een auto die ronde afwerkingen en unieke features kreeg, tot een auto waarbij de remenergie teruggewonnen wordt om de auto nog beter te maken voor het milieu. De Suzuki Swift Sport staat midden in deze ontwikkelingen. Het is een sportief model van de Swift en heeft andere koplampen en achterlichten dan de andere uitvoeringen. Ook zijn de velgen en de banden anders, maar dat moet ook wel: Deze auto heeft een 1.6 liter motor en levert 136pk waarmee de auto een topsnelheid van 195 kilometer per uur heeft en binnen 9 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur haalt vanuit stilstand.

Suzuki Swift Sport velgen voor het compacte beest

Een sportwagen voorzie je altijd van de goede velgen en banden. De velgen zijn belangrijk voor het uiterlijk van de auto en de juiste bandenmaat en bandenspanning zijn belangrijk voor de prestaties. Niet alleen voor het verbruik en de topsnelheid, ook de remweg en het comfort worden grotendeels bepaald door de velgen en banden die gekozen worden voor auto’s met een sterkere motor. Suzuki Swift Sport velgen zijn de enige juiste keuze voor dit model. Alle velgen en banden voor Suzukimodellen zijn direct te vinden op autobandenmarkt.nl, waarna de bestelling doorgaans binnen vijf werkdagen al geleverd kan worden.