Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor SUZUKI Swift

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

De voordelen van sportieve velgen

Sportieve velgen onder de Suzuki Swift maken je auto nóg mooier maar ook veiliger. Want buiten het feit dat lichtmetalen velgen het uiterlijk van je auto een positieve twist kunnen geven, zijn er ook een hoop andere voordelen:

  • Meer balans: lichtmetalen velgen zijn stijver en meer vormvast dan metalen velgen waardoor je minder trillingen en onbalans in de auto voelt.
  • Minder corrosie: lichtmetalen velgen roesten minder snel en gaan dus langer mee dan stalen velgen.
  • Betere warmteafvoer: lichtmetalen velgen nemen de warmte, die ontstaat door het rijden en remmen bijvoorbeeld, beter op en voeren die af. Hierdoor blijft de temperatuur van de banden, het remsysteem en de wiellagers constant. Zo wordt de levensduur van deze auto-onderdelen verlengd.
  • Nauwkeurig qua maat: lichtmetalen velgen luisteren nauw qua inchmaat. De velgen worden nauwkeurig afgedraaid voor de perfecte pasvorm waardoor een velg precies om de band past. Bekijk dus goed welke inchmaat je nodig hebt.

Kies je Suzuki Swift velgen

De Suzuki Swift, Suzuki Alto of Suzuki Grand Vitara zijn allemaal verschillend: sportief, stoer maar ook tijdloos en klassiek. Gelukkig passen er bij elke auto velgen die die karakters benadrukken. Kies de velg die past bij jouw smaak en auto.

Bestel gemakkelijk en snel

Op autobandenmarkt.nl kun je makkelijk en snel zien welke aluminium velgen onder de Fiat Suzuki passen. Vul het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De velgen worden binnen 6 werkdagen geleverd.