Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TESLA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Tesla velgen: stoer en sportief

Tesla Motors is een relatief jong bedrijf. Het is in 2003 opgericht door een groep ingenieurs in SiliconValley die wilden bewijzen dat elektrische auto’s beter konden zijn dan brandstof aangedreven auto’s. In 2002 kwam Model S Sedan uit. Een auto met het comfort en gebruiksgemak van een familie-auto terwijl het de acceleratie van een sportauto haalt. Model X SUVCrossoverheeft ook die fijne acceleratie. Met deze sportieve en stoere auto’s in het achterhoofd is het logisch dat de Tesla velgen ook een en al stoerheid uitstralen. De lichtmetalen velgen zijn in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen te koop.

De beste velgen-schoonmaak-tips

Je wilt die stoere en sportieve Tesla velgen zo lang mogelijk mooi houden. De tips:

- Gebruik een tuinslang om al het vuil en stof van je aluminium velgen af te spuiten.

- Gebruik een velgenborstel om tussen de spaken te komen.

- Gebruik alleen water om je lichtmetalen velgen schoon te maken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, die kunnen de coating van je velgen aantasten en dat wil je natuurlijk niet.

- Poets je velgen na met een schone, droge doek. Dan zullen je velgen glimmen als nooit tevoren!

Schaf de Tesla velgen aan

Geef je elektrische auto een boost met de pittige Tesla velgen. Bestel op www.autobandenmarkt.nl.