Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TOYOTA

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Het ontstaan van Toyota

Wist je dat Toyota van oorsprong helemaal geen autofabrikant is? SakichiToyoda en zijn zoon KiichiroToyoda waren uitvinders die samen een automatisch weefgetouw voor de textielindustrie hebben uitgevonden. Door hun vele reizen naar Europa en Amerika kregen zij kennis van de automobielindustrie. In 1937 richtte de vader de Toyota Motor Corporation op. Hij en zijn zoon vonden minimale verspilling belangrijk. In 1964 zette de eerste Toyota-auto voet op Nederlandse bodem. Het automerk Toyota staat bekend om zijn innovatie ideeën. Zo werkte het merk met BMW samen voor de ontwikkeling van brandstofcelsystemen, lithium-air-batterijen, lichtgewicht technologie en sportauto’s.

Toyota velgen

Toyota heeft heel wat populaire modellen, als de Prius, Rav4, AurisHybrid en Aygo. Stuk voor stuk heel verschillende auto’s. Die verschillen kun je met de juiste Toyota lichtmetalen velgen benadrukken. Zo heb je speelse aluminium velgen in gekke vormen, stoere velgen met brede spaken, klassieke velgen met heel veel dunne spaken… en dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur. Want alleen zilver zit er allang niet meer bij. Ga voor chroom, gepolijst of mat! Wat voorbeelden: de Aygo is een kleine stadsauto waarbij speelse velgen erg leuk staan. De Prius is juist een stoere auto waarbij matte en zwarte velgen niet zouden misstaan. De AurisHybrid kan doorgaan als zakelijke auto waarbij juist klassieke velgen staan. En dan de Rav4: een erg sportieve bak, ideaal voor sportvelgen. Kortom, genoeg keuze! De Toyota velgen bestel je gemakkelijk op www.autobandenmarkt.nl.