Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TOYOTA Auris

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Toyota Auris velgen – De juiste velg voor de veiligste Toyota

De Toyota Auris is de opvolger van de Corolla. De Auris is uitgevoerd in 3-deurs en 5-deurs. De sedanuitvoering van deze auto is verder gegaan onder de naam van voorganger Corolla. De Auris wordt sinds 2007 geproduceerd maar heeft in 2010 een facelift gekregen waarbij richtingaanwijzers in de spiegels ingebouwd zijn. Het meest opvallende aan de Auris is dat alles om de veiligheid draait. Er zitten maar liefst negen airbags in de Auris en de auto kreeg dan ook vijf sterren in de EuroNCAP-test. De motoren van de Auris zijn in 2009 vervangen door milieuvriendelijkere modellen, die ook nog eens zuiniger zijn. De Auris-modellen zijn voorzien van een versnellingsbak met zes versnellingen en hebben een laadvermogen van meer dan 750 liter wanneer de achterbanken ingeklapt worden.

Toyota Auris velgen en banden voor jouw Toyota

De Toyota Auris staat bekend om de veiligheid voor de inzittenden, maar het mag niet vergeten worden dat de keuze voor velgen en banden hier invloed op uitoefenen. De juiste Toyota Auris velgen zorgen voor de beste prestaties en de juiste banden met het goede profiel en bandenspanning dragen bij aan een betere wegligging, verlagen het brandstofverbruik en verkorten de remweg. Wil je zeker weten dat je in een veilige Toyota rijdt, zorg dan altijd voor de juiste band en velg voor jouw auto. Alle velgen en banden voor Toyota zijn gemakkelijk online te vinden op autobandenmarkt.nl, de website met een uitgebreid assortiment voor elke auto en elk model.