Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TOYOTA Aygo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Toyota Aygo: klein maar fijn

De Toyota Aygo is een kleine stadsauto die voor het eerst in 2005 werd gepresenteerd. De Aygo doet denken aan de Citroën C1 en Peugeot 107/108. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk van de Toyota Aygo, deze auto heeft een pittig karakter en daar horen natuurlijk speelse Toyota velgen bij! De naam Aygo komt van i-go, dat vrijheid en mobiliteit symboliseert.

Toyota Aygo velgen, de blikvangers van je auto

De Toyota Aygo velgen zijn het stralende middelpunt. Ze geven je Aygo een sportief ofwel modern karakter. Maar aluminium velgen doen meer dan alleen mooi zijn. De voordelen op een rij:

- Lichtmetalen velgen wegen een stuk minder dan stalen velgen. Dit zal je direct merken aan het brandstofverbruik, de wegligging, acceleratie en verkorte remweg.

- Aluminium velgen hebben een andere metaalsamenstelling. Dit zorgt ervoor dat de warmte die vrijkomt bij het rijden, beter wordt afgevoerd. Zo gaan het remsysteem en de banden langer mee. Die samenstelling heeft nog meer voordelen. Zo zijn aluminium velgen stijver en minder elastisch dan stalen velgen waardoor je minder last hebt van onbalans en trillingen in de auto.

- Lichtmetalen velgen zijn maatnauwkeurig. Dit bekent dat de velgen precies om de banden passen.

Bestel Toyota Aygo velgen

De Toyota Aygo velgen zullen jou en je auto gegarandeerd veel plezier geven. Ga naar autobandenmarkt.nl om ze te bestellen.