Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TOYOTA Starlet

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Toyota Starlet velgen – de juiste keuze voor jouw Toyota

De Toyota Starlet is een van de modellen van Toyota die langere tijd in productie geweest is. Het eerste model werd gemaakt in 1978 en pas in 1999 werd de productie stopgezet omdat de Starlet opgevolgd werd door de Yaris. De Toyota Starlet is echter nog steeds populair omdat de P6-serie gebruikmaakt van achterwielaandrijving. Alle nieuwere modellen maken gebruik van voorwielaandrijving. De P8-serie is een serie die extra aandacht verdient. Deze Starlet werd geleverd met een motor waarbij drie kleppen per cilinder gebruikt werden en dit zorgde samen met de multipointinjectie voor een sterke en zuinige motor, wat uniek was voor die tijd. Deze serie werd geproduceerd van 1990 tot 1996. De motoren die gebruikt werden, waren een 1.0 of 1.3 liter benzinemotor, maar de Starlet werd ook geleverd met een 1.5 dieselmotor.

Toyota Starlet velgen voor jouw Toyota

De eerste serie van de Toyota Starlet is nog steeds populair onder de liefhebbers van tuning. De achterwielaandrijving maakt de auto bijzonder geschikt voor het aanpassen van de auto. Dat is goed te zien wanneer je kijkt naar Toyota Starlet velgen, die in veel soorten en maten te vinden zijn. Ook voor de andere modellen zijn veel velgen en banden beschikbaar, mede dankzij de hoge verkoopcijfers is het een markt waar genoeg voor te krijgen is. Wil je zeker weten dat je de juiste velgen en banden voor jouw Toyota kunt vinden? Neem dan een kijkje op autobandenmarkt.nl, de website met een uitgebreid assortiment met levering binnen vijf werkdagen.