Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor TOYOTA Yaris

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Toyota Yaris velgen maken je auto een stuk pittiger

De Toyota Yaris bestaat al heel wat jaartjes. In 1999 werd dit model geïntroduceerd als opvolger van de Toyota Starlet. Geduchte concurrenten van deze auto zijn onder andere de Opel Corsa en de Volkswagen Polo. Maar laat je niet misleiden door zijn compacte formaat. Dit sportieve model heeft heel wat in zijn mars, zo is hij erg brandstofzuinig en rijdt hij pittig door. Ook de Toyota Yaris velgen zijn het waard om wat over te zeggen. Er zijn verschillende uitvoeringen, waaronder de Stretto-uitvoering. Dit zijn lichtmetalen velgen met een sportief uiterlijk. De Star Black-velgen kenmerken zich door zwarte accenten die de auto extra pit geven. Nog veel meer soorten vind je op www.autobandenmarkt.nl. Dit is Europa’s grootste online banden- en velgendealer. De velgen worden binnen zes werkdagen bij jouw thuis bezorgd, compleet met velgmontageboekje en technisch rapport. Dus die lichtmetalen velgen heb je zo onder je auto gezet!

Centreerringen zijn een must

Veel mensen vergissen zich in het belang van centreerringen. Ze zijn gemaakt van kunststof of metaal. Je schuift of klikt ze in het midden van de velg, daar zorgen ze ervoor dat de velg goed op zijn plek blijft zitten. Daarnaast zorgen centreerringen ervoor dat velgen met verschillende maten naafgaten om de band passen. Als centreerringen niet zouden bestaan, zouden velgenproducenten voor elk model auto een andere velg moeten maken met precies dezelfde maat naafgat. Dat zou een hoop geld kosten en een lichtmetalen velg bijna onbetaalbaar maken.