Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLKSWAGEN Caddy

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Caddy velgen maken jouw Caddy compleet

De eerste Volkswagen Caddy was eigenlijk niet bedoeld voor de Europese markt. Het model was bedoeld voor de Amerikaanse markt, maar kwam in 1983 toch naar Europa en werd geproduceerd door TAS. Op jaarbasis werden er meer dan 10.000 modellen verkocht, wat duidelijk het succes aangaf. In 1995 kwam de opvolger, een gesloten bestelwagen met een sterke dieselmotor of benzinemotor. De opvolger van dit model kwam in 2004 op de markt en was beschikbaar als bedrijfswagen en als personenauto. De nieuwste lijn van de Volkswagen Caddy zag in 2010 het licht en ook deze serie wordt uitsluitend in Polen gebouwd voor Volkswagen. Het opvallende aan de Volkswagen Caddy is dat veel van de oudere modellen nog altijd in het verkeer zijn, waarbij vaak te zien is dat de verschillende wagens omgebouwd zijn, tot camper bijvoorbeeld.

Volkswagen Caddy velgen voor jouw type

De Volkswagen Caddy is lange tijd een populaire auto en bedrijfswagen geweest en ook op dit moment zijn er nog veel mensen die een Caddy hebben, of die op zoek zijn naar een model. Dat betekent dat er ook veel onderdelen te vinden zijn voor deze modellen. Om de beste prestaties te krijgen, is het belangrijk om de juiste Volkswagen Caddy velgen en banden onder de auto te hebben. Let hierbij vooral even op het type en model dat je hebt. Volkswagen Caddy velgen en banden zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar een groot aanbod beschikbaar is voor alle modellen van Volkswagen en andere auto’s.