Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLKSWAGEN Golf IV

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Golf 4 velgen: immens populair

De Volkswagen Golf 4 is geproduceerd van 1999 tot 2003. Het is een uitermate populaire auto in Nederland, vandaar dat je hem dertien jaar na dato nog veel rond ziet rijden. Concurrenten van deze wagen zijn onder andere de Opel Astra, Ford Focus en Seat Leon. De looks van de Volkswagen Golf 4 zijn bij veel mensen geliefd. Zijn uiterlijk met de ronde vormen en de uitstekende prestaties maken deze auto tot een zeer gewilde occasion. Want inderdaad, je kunt hem alleen nog tweedehands krijgen. Qua velgen passen allerlei soorten velgen bij deze auto. Zo heb je simpele Volkswagen Golf 4 velgen met een paar brede, zilveren spaken. Maar ook het sportievere werk velg past helemaal in het straatje van de Golf 4. Mooi zwart afgewerkte spaken met speelse inkepingen of ga juist voor een nette touch met dunne, chromen spaken. Meer aanbod vind je op www.autobandenmarkt.nl. Dankzij het simpele vragenlijstje (waaronder bouwjaar, type enzovoorts) kom je er al snel achter welke Volkswagen Golf 4 velgen er onder jouw auto passen.

Vergeet de centreerringen niet

Centreerringen zijn kunststof of metalen ringen die ervoor zorgen dat de velg op zijn plaats blijft zitten. Maar hoe bevestig je deze ringen? Maak allereerst de velgen schoon. Bevestig de centreerringen aan de achterkant, in het midden, van de velg. Je schuift of klikt ze er makkelijk in. De ring moet strak in de velg en op de naaf zitten. Houd de centreerringen goed schoon zodat ze lang meegaan.