Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLKSWAGEN Golf V

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Golf 5 velgen maken jouw Golf compleet

Er zijn weinig automodellen die zoveel succes hebben gehad als de Volkswagen Golf. Volkswagen produceert de Golf al sinds 1974 en sindsdien zijn er miljoenen exemplaren verkocht. Uiteraard is de ontwikkeling van de auto niet stil blijven staan. De Volkswagen Golf 5 (vaak geschreven als Golf V) is een hoogtepunt geweest in de lijn. De Golf 5 werd in 2004 in productie genomen en was voorzien van meerdere airbags, pedalen die uit voorzorg verdwenen bij een aanrijding, ABS, een waarschuwing bij het vergeten van de riem en had ook ESP. Tevens is de stuurkolom volledig in te stellen. Opvallend is dat de Volkswagen Golf 5 gemaakt wordt in Wolfsburg, Brussel en Zuid-Afrika en dat elke locatie eigen motoren kiest, en de auto’s voorziet van verschillende features. Dat betekent dat een Golf 5 uit Brussel compleet anders kan zijn dan een Golf 5 uit Wolfsburg. Daar komt nog eens bij dat er verschillende modellen uitgebracht zijn onder de naam van de Golf 5.

Volkswagen Golf 5 velgen en banden voor jouw Golf bestellen

Er zijn veel onderdelen te verkrijgen voor de Volkswagen Golf. Hoe populairder een model is en hoe langer een auto in het verkeer blijft, hoe interessanter de markt is voor de makers van onderdelen. Dat is een voordeel voor de eigenaren van een Volkswagen Golf 5: Velgen en banden zijn gemakkelijk te vinden in verschillende soorten en maten. Kies altijd de goede dimensie om de prestaties van de auto te verbeteren. Alle banden en velgen zijn te vinden op autobandenmarkt.nl, de website met snelle levering en een zeer uitgebreid assortiment.