We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor VOLKSWAGEN Golf VI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Golf 6 velgen – Maak jouw Golf 6 helemaal compleet

De Volkswagen Golf 6 (vaak geschreven als Golf VI) is de opvolger van de Golf 5. Wanneer er naar de afmetingen gekeken wordt, is er niet veel veranderd bij het maken van dit model dat van 2008 tot 2012 geproduceerd werd. Toch werd de Volkswagen Golf 6 uitgeroepen tot auto van het jaar. Dit had vooral te maken met het onderstel dat zich aanpast naar de omstandigheden en de hoge mate van afwerking van de auto. Het hoogtepunt van de serie is de Golf R, een uitvoering met maar liefst 270pk en 350 Nm koppel. De Golf R is uitgerust met de vierwielaandrijving van Audi die onder andere in de S3 gebruikt is. De Volkswagen Golf 6 werd net als voorgaande modellen een succes en werd alleen uit productie genomen omdat Volkswagen de Golf 7 klaar had staan voor productie.

Volkswagen Golf 6 velgen en banden online bestellen

De Volkswagen Golf 6 is een populair model binnen de Golfserie. Dat betekent dat er veel modellen rondrijden en dat er genoeg onderdelen te bestellen zijn voor reparaties en onderhoud. Tegelijkertijd betekent dit dat er veel velgen en banden te vinden zijn. Het kiezen van de juiste Volkswagen Golf 6 velgen en banden verhoogt de prestaties van de auto en zorgt tevens voor meer comfort tijdens het rijden. Alle banden en velgen voor de Volkswagenmodellen zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar een breed assortiment binnen vijf werkdagen aan de deur geleverd kan worden.