Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLKSWAGEN Polo

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Functie velgen

Je kunt een paar goede banden hebben, maar die zijn niets zonder velgen. Een velg is het onderdeel waar de band omheen ligt en maakt de auto onder andere mooier, maar een velg is niet alleen puur uiterlijk vertoon. Aluminium velgen, ook wel licht metalen velgen of sportvelgen genoemd, zijn een stuk lichter dan stalen velgen en dat geeft een betere wegligging. Maar er zijn nog meer voordelen, dankzij aluminium velgen:

- presteert de auto beter;

- verbruikt de auto minder;

- wordt de warmteafvoer beter.

Verder behouden aluminium velgen altijd hun vorm, is de maat heel nauwkeurig en zijn de velgen minder gevoelig voor aantasting van oxidatie.

Stoer of tijdloos?

Je hebt veel verschillende typen velgen: sportief, stoer, trendy of juist tijdloos. Dat hangt natuurlijk ook van het karakter en de uitstraling van de auto af. Bedenk voor welke velg jij wilt gaan. Aluminium velgen passen bij uitstek bij het sportieve, stoere karakter van de VW Polo.

Velgen voor Volkswagen Polo

Op autobandenmarkt.nl kun je precies zien welke aluminium velgen onder jouw Polo passen. Je vult heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet welk velgen geschikt zijn voor de Volkswagen Polo. Compleet met merk en de inchdoorsnede. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.