Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLKSWAGEN up!

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volkswagen Up!: klein maar groots

Laat je niet misleiden door het uiterlijk van de Volkswagen Up! want deze pittige wagen heeft een paar ijzersterke eigenschappen. De Up! heeft zowel een iconisch design als een fijne prijs en uitmuntende milieuprestaties. Dankzij de BlueMotion Technology-motoren heeft de Up! zelfs de laagste CO2-uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. Met al deze functies in je achterhoofd, is de keuze voor mooie Volkswagen Up! velgen een eitje.

Soorten Volkswagen Up! velgen

Je hebt verschillende soorten lichtmetalen velgen die perfect bij de Volkswagen Up! passen. Zo heb je heel stoere velgen: ze tellen twaalf kleine, brede spaken. Verder is de velg zwart omhuld. Dan heb je de sportieve Y-vormige sportvelgen: de naam zegt het eigenlijk al, de velg telt zeven Y-vormige spaken. De spaken zijn zilver van kleur. De rest is ruig zwart. Tot slot heb je nog speelse driehoekvormige aluminium velgen. De velgen hebben zes spaken in de vorm van een driehoek. De randen van de driehoek zijn zilver, de rest is ook hier stoer zwart. Juist de vorm geeft een grappige twist aan de velgen.

Schaf de Volkswagen Up! velgen aan

De mooiste Volkswagen Up! velgen vind je op www.autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.