Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO 240

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo 240 velgen: ware klassiekers

Ben je in het bezit van de Volvo 240? Dan ben je in het bezit van een klassieker. De Volvo 240 is een stijlvolle stationwagen. Hij is zeer geliefd door zijn karakteristieke, rechte lijnen. De auto kwam in 1974 voor het eerst op de markt, als opvolger van de Volvo 140. En wat een succes was deze auto. Hij is namelijk bijna twintig jaar lang geproduceerd. Dit zegt wel wat over het ontwerp en de kwaliteit van de auto. Ook de Volvo 240 velgen hebben een eigen stijltje wat goed bij de auto past. Stijlvol zijn de lichtmetalen velgen met vele spaken die dicht op elkaar staan. Of de speelse velgen met spaken die kriskras als een soort stervorm door elkaar lopen. Bij de Volvo 240 passen vele soorten velgen. Je vindt een uitgebreid aanbod op autobandenmarkt.nl.

Lichtmetalen velgen voor de perfecte wegligging

Lichtmetalen velgen zorgen voor een goede wegligging. Dit komt omdat ze licht zijn. De auto rust voor een groot deel op de wielophanging. Maar velgen, remschijven en een gedeelte van de ophanging zijn onafgeveerd gewicht. Dit gedeelte staat in contact met de weg. Dankzij de lichtgewicht velgen veert je auto bijvoorbeeld gemakkelijker over een hobbel heen wat het rijcomfort ten goede komt. Daarnaast zijn lichtmetalen velgen natuurlijk een lust voor het oog en hebben ze nog tal van andere voordelen!