Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO 440

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo 440 velgen – de juiste velg voor jouw Volvo

De 400 serie van Volvo is een samenwerking geweest tussen Volvo en Renault, waarbij de serie geïnspireerd is op de Renault 9. Veel van de onderdelen die gebruikt zijn om Volvomodellen uit de 400 serie te produceren, zijn rechtstreeks overgenomen van Renault, waaronder de versnellingsbakken. De wielophanging kwam echter niet van Renault, deze werd gemaakt door Lotus. Dit alles maakte de productie van de eerste Volvo 440 in 1987 mogelijk. De productie van de 440 werd doorgezet tot 1989, op dat moment werd de productie vervangen door de Volvo 460. Ondanks de relatief korte productieduur zijn er bijzonder veel Volvo 440 modellen te vinden. In 1995 zou de complete 400 serie van Volvo neergelegd worden. Vanaf 1995 zou Volvo verdergaan met de productie van de S4, waarbij meer van de onderdelen in eigen beheer gemaakt zouden worden.

Volvo 440 velgen en banden online bestellen

Aangezien er nog redelijk veel Volvo 440 exemplaren gebruikt worden op dagelijkse basis, is het niet verrassend dat er nog veel onderdelen te koop zijn voor deze wagens. Dat geldt ook voor de Volvo 440 velgen en banden. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de Volvo 440 zodat zij aan de eisen van de auto voldoen. Dit is belangrijk om de beste prestaties te kunnen behalen met deze Volvo. Alle velgen en banden voor de Volvomodellen zijn gemakkelijk en snel te bestellen via autobandenmarkt.nl, de website met een breed assortiment en een gemiddelde levertijd van minder dan vijf werkdagen.