Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO 850

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo 850 velgen voor de klassieker van Volvo

De Volvo 850 kan met recht het succesmodel van Volvo genoemd worden. Er zijn veel exemplaren te vinden die nog steeds rijden, ondanks dat de productie tussen 1991 en 1997 plaatshad. Daar komt nog eens bij dat een heel aantal modellen meer dan 750.000 kilometer op de teller heeft staan. Oorspronkelijk was de 850 het antwoord op het probleem dat Volvo had: Het merk werd geassocieerd uitsluitend oudere mensen. Volvo besteedde veel geld aan de ontwikkeling van de Volvo 850 en wilde vooral de jongere mensen aanspreken door een meer dynamische en sportieve auto op de markt te brengen. Om dit imago direct kracht bij te zetten, ontwikkelde Volvo ook speciale 850-modellen voor de motorsport. De Volvo 850 was ook internationaal een hoogstandje: Het is de eerste auto met zijwaartse airbags die de veiligheid van de inzittenden aanzienlijk wisten te verhogen.

Volvo 850 velgen en banden online bestellen

Een Volvo 850 verdient de juiste Volvo 850 velgen en banden. Deze verhogen het comfort in de auto maar zorgen ook voor de best mogelijke prestaties. Met de juiste banden en velgen is het brandstofverbruik het laagst en is de remweg korter dan met de verkeerde banden. Let wel op de bandenspanning, anders is het effect alsnog niet optimaal. Aangezien er nog altijd een groot aantal exemplaren op de weg te vinden zijn, is er een aanzienlijke markt voor onderdelen voor dit Volvomodel. Volvo 850 velgen en banden zijn direct via het internet te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar een enorm assortiment direct beschikbaar is.