Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO C30

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo C30 velgen: puur design

Wat is de Volvo C30 toch een prachtige, stoere en sportieve auto! De achterkant van deze wagen is wat hem nog bijzonderder maakt. En daarop is de Volvo C30 ook gebouwd: voor mensen die houden van design. Dit model was te koop van 2006 tot 2013. Hierna heeft de C30 een facelift gekregen en was de Volvo V40 geboren. Door het bijzondere design van de Volvo C30 kun je helemaal losgaan wat velgen betreft. Ga bijvoorbeeld voor Volvo C30 velgen met een afwisselend chromen en zwarte kleur. De speelse twist zit hem in de vijf spaken die niet recht lopen, maar verschillende vormen hebben. Deze en andere velgen vind je op www.autobandenmarkt.nl. Heb je mooie velgen uitgezocht? Ze worden binnen zes werkdagen bezorgd.

Geef velgen de bescherming die ze verdienen

Eerlijk is eerlijk, lichtmetalen velgen zijn prachtig maar ze zijn ook duur in aanschaf. Je bent er dan ook ziek van als je per ongeluk een stoeprandje raakt, want die schade herstel je niet gemakkelijk. Gelukkig kun je je velgen beschermen met een zogenaamde wheel protector, een soort plastic ring die je over de rand van je velgen plaatst. Zo ben je beschermd tegen schade van de stoeprand en blijven je velgen nog heel lang mooi.