Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor VOLVO S80

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo S80 velgen voor de veiligste Volvo

De Volvo S80 is de Volvo die meerdere malen een bijzonder veilige auto genoemd is door verschillende testinstanties. De voorstoelen bewegen mee bij een aanrijding van achteren waardoor het risico op letsel verkleind wordt en bij een zijdelingse aanrijding wordt het hoofd van de inzittenden beschermd voor het raam. Dat is niet het enige dat opvallend is aan de Volvo S80. Het is het eerste premiummodel van Volvo, wat goed te zien is aan de vormgeving van de auto. Het is een zwaardere sedanuitvoering die langer is dan zijn voorgangers. In 2006 werd een nieuwe editie van de S80 uitgebracht waarbij vooral veel aandacht besteed is aan het design van het dashboard. In 2009 werd ook een DRIVe-versie beschikbaar gemaakt, die vooral populair is vanwege het lagere verbruik van deze Volvo S80.

Volvo S80 velgen en banden

De Volvo S80 is een langere en zwaardere uitvoering van Volvo en is geroemd vanwege de veiligheid van de auto. Dit betekent wel dat het belangrijk is om goede Volvo S80 velgen en banden aan te schaffen voor de auto. Meer gewicht en een langere lengte betekenen dat de wegligging en het comfort meer afhankelijk zijn van de bandenkeuze. Daarnaast hebben zowel de banden als de velgen gevolgen voor de besturing en de remweg. Het is daarom verstandig om de juiste Volvo S80 velgen en banden te bestellen via autobandenmarkt.nl, de website waar een breed assortiment aan velgen en banden te vinden is die binnen vijf werkdagen geleverd kunnen worden.