We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor VOLVO XC70

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Volvo XC70 velgen voor de sterke crosscountry

De Volvo XC70 is een crosscountry van Volvo met aanzienlijk wat laadruimte. De auto kan op vierwielaandrijving gezet worden zodat het letterlijke alle terreinen aan kan, wat handig is bij hevige sneeuwval of modderige omgevingen. De Volvo XC70 is voorzien van turbo en wordt vooral geprezen om het comfort voor de inzittenden dankzij de goede vering. Zoals we van Volvo gewend zijn, is er veel aandacht besteed aan de veiligheid voor de inzittenden. De Volvo XC70 is verkrijgbaar in verschillende edities en is populair vanwege de hoge instap en de stoere uitstraling van de Zweedse auto.

Volvo XC70 velgen en banden voor jouw Volvo

Een crosscountry van Volvo heeft goede velgen en banden nodig om echt alle terreinen aan te kunnen. De Volvo XC70 is gemaakt om veel vermogen te kunnen leveren. Het is belangrijk om goede Volvo XC70 velgen te kiezen en banden met een goed profiel te hebben voor alle vier de velgen. Wanneer de auto in vierwielaandrijving gezet wordt, is de wegligging en het comfort volledig afhankelijk van de banden die gekozen worden. Gezien het gewicht en de wegligging van de Volvo XC70 is het kiezen van de goede banden en velgen een belangrijke beslissing. Deze Volvo is een veilige auto, maar dat gaat alleen op voor de exemplaren die voorzien van banden met genoeg profiel en de juiste afmetingen. Volvo XC70 velgen en banden zijn direct online te bestellen op autobandenmarkt.nl, waar een breed assortiment beschikbaar is voor alle Volvomodellen.