Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

WHEELWORLD Aluminium velg

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Wheelworld velgen: professioneel mét een scherpe prijs

WHEELWORLD

WHEELWORLD velgen Logo

WHEELWORLD Aluminium velgen

Het merk Wheelworld is opgericht door zeer ervaren professionals die alles weten op het gebied van wielen. Wheelworld biedt een breed assortiment aan velgen aan in verschillende kleuren (van zilver tot antraciet en zwart), soorten (sportief, tijdloos, klassiek of stoer) en inchmaten. De Wheelworld velgen zijn populair door hun kwaliteit, veiligheid en scherpe prijs.

Waarom aluminium velgen?

Natuurlijk, sportvelgen verfraaien de uitstraling van je auto. Maar dat niet alleen:

  • Ze dempen het geluid goed.
  • Ze zorgen voor een goede warmteafvoer. De velgen nemen de warmte op en voeren die af, hierdoor blijft de temperatuur van de banden, het remsysteem en de wiellagers constant. En dit komt de levensduur van deze auto-onderdelen ten goede.
  • Ze zorgen ervoor dat de auto sneller rijdt omdat aluminium velgen bijna niets wegen.
  • Ze verbruiken weinig brandstof omdat ze dus niet zoveel wegen.
  • Ze houden de auto stabiel, dit komt omdat lichtmetalen velgen vormvaster en stijver zijn dan metalen velgen. Zo voel je minder trillingen in de auto.
  • Ze roesten minder snel en veel dan stalen velgen.
  • Ze gaan lang mee.

Bestel Wheelworld velgen

Met de aanschaf van Wheelworld lichtmetalen velgen ben je niet al te veel geld kwijt. Je bestelt ze gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.