Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Viking All season banden

Viking all seasons banden zoeken op het internet

Viking is een bandenfabrikant uit Noorwegen. Het is een fabrikant die al flink wat jaren ervaring heeft met het maken van banden en zoals verwacht kan worden, is het een producent die voornamelijk de aandacht gericht heeft op het maken van winterbanden. Ook de zomerbanden van dit merk staan goed bekend. Zeker na de overname van het merk door Continental in de jaren ’90. Hierdoor kwam er veel meer kennis en technologie beschikbaar binnen Viking, waardoor de banden nog sneller op het internationale vlak verkocht konden worden. Viking all seasons banden staan ongetwijfeld op de planning, maar worden op dit moment nog niet gemaakt. Wanneer de eerste banden de fabriek uitrollen met Viking all seasons banden als label, zullen we deze zeker aanbieden. Tot dat moment vind je voornamelijk andere merken, die je ook gewoon direct kunt vergelijken in de winkel.

Viking all seasons banden vergelijken met andere merken

Voordat je kiest voor een bepaalde band, is het belangrijk dat je even kijkt naar de prijskwaliteitverhouding. Dit doe je door eerst te kijken naar de prestaties op het bandenlabel en daarna naar de prijs. Van een goedkope band mag je niet te veel verwachten, een dure band moet de best mogelijke prestaties leveren. Viking banden zijn niet de goedkoopste, maar hebben wel eigenschappen waar de fabrikant trots op mag zijn. Dat betekent een sterke prijskwaliteitverhouding. Dat betekent weer veel band voor je geld. Vergelijk direct alle banden in de shop door de afmetingen in te voeren van de banden die je nodig hebt. Je vindt dan direct elke band die past met de prijs inclusief btw en het bandenlabel zodat het vergelijken bijzonder eenvoudig gemaakt wordt.

Viking all seasons banden direct in de buurt laten monteren

Heb je de banden gevonden die op jouw velgen passen en waar je heel het jaar mee wilt rijden? Wanneer je meer dan twee banden bestelt, is de bezorging volledig gratis voor je. Ook kun je direct een montagepartner kiezen die de banden voor je kan monteren op de auto. Deze kies je uit de lijst met partners die je tijdens het bestellen kunt bekijken. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe banden ook snel en goed op de auto gelegd worden. Vraag direct even aan de monteur wat de beste bandenspanning is voor de banden op jouw auto, zodat de banden veel langer mee kunnen gaan. En ook beter zullen presteren. Meer informatie, meer banden en meer service, dat is de reden waarom de Nederlandse automobilist voor autobandenmarkt.nl kiest.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave