Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Viking Zomerbanden

Viking zomerbanden: kwaliteit en solide Noorse waarden

Het bandenmerk Viking is 1931 opgericht en begon als rubberproducent. Later specialiseerden zij zich in banden. De banden worden gemaakt in het Noorse Askim, het land van de Vikingen. Vandaar dat de naam ‘Viking’ ook zo toepasselijk is. Viking staat voor kwaliteit en solide Noorse waarden. De banden leveren topprestaties op zowel nat als droog wegdek. De winterbanden van Viking hebben een grote naam, maar de Viking zomerbanden blijven hier niet ver op achter. Sterker nog, de banden komen sterk uit de meeste testen en dit zorgt ervoor dat de banden over heel de wereld verkocht worden. Dat de banden in de meeste afmetingen verkrijgbaar zijn, maakt het een stuk makkelijker om de juiste band voor jouw auto te vinden.

Viking zomerbanden die bij jou passen

Viking zomerbanden zijn in veel verschillende maten te krijgen, maar uiteraard zijn er ook verschillende modellen, waarvan je een aantal hieronder vindt. Bij het zoeken naar de juiste band voor jouw auto, moeten jouw eisen voorop staan. De Europese richtlijnen zorgen ervoor dat de banden aan de minimale eisen voldoen, maar wat wil jij zelf? Wil je een band met een lage rolweerstand zodat je meer kilometers per tank kunt rijden, of wil je juist een band die weinig geluid maakt bij het rijden? Uiteraard is het verstandig om ook tijd te maken om naar de grip bij nat wegdek te kijken. Dit verkleint het risico op aquaplaning en zorgt voor sterkere prestaties in de Nederlandse zomers.

Viking zomerbanden online bestellen

Er zijn verschillende soorten zomerbanden van Viking in het aanbod te vinden, waaronder:

Citytech II: de samenstelling van de componenten met de silica-deeltjes zorgen voor een betere remweg op nat wegdek. De band heeft een lage rolweerstand en een laag brandstofverbruik. Hiernaast produceert hij amper geluid, is hij geschikt voor de kleine tot middelgrote auto en is hij goed geprijsd.

ProTech HP: deze band kan overweg met elk wegdek. Hij is geschikt voor middenklasse wagens en sportauto’s. Het asymmetrische profiel zorgt voor goede prestaties. De band heeft een goede wegligging, groot wegcontact, verminderde kans op aquaplaning dankzij de lengtegroeven en een hoge kilometrage.

TransTech II: deze band is geschikt voor bestelwagens. Hij heeft een hoog rijcomfort, zelfs met zware belading. Ook produceert de band amper geluid.

Bestel je de Viking zomerbanden via autobandenmarkt.nl, dan staan er meer dan 1500 montagepartners voor je klaar die de banden bij jou in de buurt kunnen monteren, en zo weet je zeker dat je direct weer de weg op kunt op een veilige manier.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave