Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Vredestein All season banden

Vredestein all seasons banden, prestaties die het verschil maken

Het is lastig om objectief te blijven wanneer het gaat om Vredestein. Deze bandenfabrikant heeft namelijk een lange geschiedenis en is een volledig Nederlands merk. Het werkt al meer dan 100 jaar aan het maken van rubberproducten. Onlangs werd het hoofdkantoor van Enschede naar Amsterdam verplaatst om zo dichterbij Schiphol te zitten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Apollo, maar de naam Vredestein bleef gewoon bestaan en de banden worden nog altijd op Nederlandse bodem gemaakt. Het gaat om banden voor grote agrarische voertuigen, bestelbussen maar ook zomerbanden en winterbanden voor auto’s. De Vredestein all seasons banden vormen de jongste lijn van de productie, maar vooral deze banden vallen sterk op. Zij presteren namelijk veel beter in de meeste afmetingen dan de banden van de concurrenten, en dat tegen een lagere prijs.

Vredestein all seasons banden, een sterke keuze

Het goedkoopste is vaak niet het beste. En dat is een probleem wanneer het gaat om de aanschaf van banden. Je wilt namelijk comfort en veiligheid tijdens het rijden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de overige inzittenden en de mensen die deelnemen aan het verkeer. Ben je het hiermee eens, dan zijn de Vredestein all seasons banden een logische keuze. De Vredestein Quatrac 5 laat bijvoorbeeld knappe prestaties zien in de meeste maten. Let er wel op dat je eerst de juiste afmetingen voor de banden kiest, omdat dit gevolgen kan hebben voor het bandenlabel. De verschillende modellen en types zorgen ervoor dat er genoeg keuze is wanneer je echt wilt gaan vergelijken. Wil je zeker weten dat de banden optimaal presteren en een lange levensduur hebben, zorg er dan voor dat de banden alleen gebruikt worden bij de juiste bandenspanning.

Vredestein all seasons banden direct op de auto laten zetten

Wanneer het gaat om het bestellen van banden via het internet, vinden veel mensen het lastig om een monteur te vinden. Dat probleem hebben we alvast voor je opgelost door een lijst met servicepartners beschikbaar te maken voor je. Dat is praktisch wanneer je niet zelf op zoek wilt gaan en zeker wilt weten dat je binnen de servicevoorwaarden voor de garantie blijft. En je kunt natuurlijk direct navragen wat de beste bandenspanning is voor de banden op jouw auto. Wil je zeker weten dat je banden kunt kiezen uit een breed aanbod met aantrekkelijke prijzen, begin dan met het zoeken naar banden op autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave