Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Vredestein SPORTRAC 5 SUV

De Vredestein SPORTRAC 5 SUV doen als zomerbanden niet onder voor de echte vierseizoenenbanden. De banden zijn voorzien van vier lengtegroeven en winterbanden smalle breedtegroeven, waarmee aquaplaning goed tegen wordt gegaan. Met zeer goede prestaties op zowel nat als droog wegdek en een comfortabele ligging op de weg is de zomerband een mooi exemplaar voor een scherpe prijs. De band werd ontwikkeld in samenwerking met Giugiaro en is sterk in stabiliteit, maar ook in sportiviteit. Door scharnieren in het midden van het profiel met een kleine uitsparing in het profiel, springt de band zuinig met brandstof om. Door het egale contactvlak en breedtegroeven heeft de band een goede grip op de weg, wat weer zorgt voor een kortere remweg.

De Vredestein SPORTRAC 5 SUV zou eigenlijk SPORTRAC 4 hebben geheten, aangezien het voorgaande model de SPORTRAC 3 is. De fabrikant wilde niet dat de band voor vierseizoensbanden aan zou worden gezien en zodoende kreeg de band het nummer vijf achter zijn naam. Toch kan deze band aardig concurreren met menig vierseizoenenband. Het is dan ook een goede concurrent voor banden van Michelin en Goodyear, merken die ook met een ruim assortiment op autobandenmarkt.nl vertegenwoordigd zijn. De band heeft een alerte stuurreactie en reageert snel op de handelingen van de bestuurder, waardoor hij uitstekend is voor het gebruik bij hoge snelheden. De band is bovendien geschikt voor toepassing op uw SUV. Met bandenlabel B voor gebruik bij natte weersomstandigheden.

Vredestein SPORTRAC 5 SUV voor hoge snelheden

VredesteinOok deze snelle banden koopt u op autobandenmarkt.nl,. Wij zijn de grootste bandenhandelaar in Europa en hebben ruim 25.000 bandenprofielen van meer dan 100 merken in de verkoop. Of u nu kiest voor de Vredestein SPORTRAC 5 of voor een Michelinband onder uw SUV, bij bestelling van twee of meer banden betaalt u bovendien geen verzendkosten. Met een snelle verzending en de mogelijkheid om uw bestelling tot 30 dagen na aankoop te retourneren bieden wij u een prima klantenservice.