Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Vredestein Ultrac Vorti SUV

De VREDESTEIN Ultrac Vorti SUV is een A-merk band die hoogwaardig ontwikkelt is voor het leveren van topprestaties. Het kopen van een Vredestein product betekend ook de aanschaf van Nederlandse kwaliteit. In ons uitgebreide assortiment zomerbanden vind en besteld u de Ultrac Vorti maat 225/45 R17. Uiteraard kunt u bij ons snel en veilig online bestellen. De Ultrac Vorti is ontwikkelt in samenwerking met een Italiaans design huis, de band levert dus niet alleen uitmuntende prestaties, het geeft uw auto ook een zeer sportieve en unieke uitstraling. Het is een band uit het absolute topsegment van de markt en het totaalpakket van prijs, prestaties en uiterlijk maakt de aanschaf tot een interessante en verstandige keuze.

Met de aanschaf van VREDESTEIN Ultrac Vorti SUV banden verzekert u zichzelf van een uitstekende keuze, deze band is een absolute topper. Om te beginnen zorgt het strakke design voor een sportieve uitstraling van uw auto, al draait het natuurlijk om de prestaties. De Ultrac Vorti presteert zowel op droog als nat wegdek uitmuntend en scoort daarom in tests zeer goed wat betreft grip, comfort en remgedrag. Vredestein heeft door gebruik te maken van nieuwe technologieën er ook nog eens voor gezorgd dat de band erg stil is. De band is te vergelijken met de producten van A-merken uit ons assortiment. Zoals de CONTINENTAL PremiumContact 5 of de DUNLOP SP Sport Blueresponse. Uiteraard kunt u bij autobandenmarkt.nl ook terecht voor al uw winterbanden en vele andere benodigdheden.

Bestel de VREDESTEIN Ultrac Vorti SUV voor topprestaties

Vredestein

Autobandenmarkt.nl is de grootste online bandenwinkel van Europa. Bent u op zoek naar een ultra-high performance-band? Dan is de VREDESTEIN Ultrac Vorti een uitstekende keuze. De band is mooi, stil en presteert uitmuntend in zowel droge als natte omsta ndigheden. Bij autobandenmarkt.nl leveren wij vanuit een grote voorraad en daarom bieden wij u scherpe prijzen en voorwaarden. Bestel nu twee of meer autobanden en de verzending is gratis. Ons personeel voorziet u graag van professioneel en persoonlijk advies en u kunt binnen 30 dagen retourneren. Het monteren van uw bestelling kunt u laten doen bij u in de buurt aangezien wij samenwerken samen met meer dan 1 900 montagepartners in heel Nederland.