Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Vredestein Zomerbanden

Vredestein zomerbanden, wanneer kwaliteit telt

Vredestein is een Nederlandse fabrikant van autobanden en werd in 1909 opgericht. Vanaf de eerste dag lag de nadruk op de ontwikkeling van sterke banden, en veiligheid. De banden voldoen niet alleen aan de Europese regelgeving, ze gaan veel verder dan dat. Deze autobanden komen daardoor met regelmaat sterk uit de testen, vooral wanneer het gaat om grip en comfort. Kiezen voor zekerheid en veiligheid in de zomer doe je door te kiezen voor de Vredestein Ultrac Satin, Ultrac Vorti of een van de vele andere soorten zomerbanden die door dit merk gemaakt zijn. Vredestein heeft een breed aan bod aan banden, waardoor de kans bijzonder groot is dat je banden kunt vinden voor jouw auto. Ook wanneer je velgen hebt gekozen in afwijkende maten, of hogere eisen stelt aan de grip of het geluid van de banden.

Vredestein zomerbanden, grip op elk moment

De testen waarin de Vredestein zomerbanden gebruikt zijn, laten vaak de nadruk uitgaan naar de grip op nat wegdek. Vreemd is dat niet: Tijdens het rijden in de zomer ontstaan de meeste gevaarlijke situaties tijdens het rijden in de regen. Daarnaast moeten zomerbanden redelijk slijtvast zijn. Veel mensen vergeten dat de temperatuur van het asfalt in de zomer veel hoger wordt dan de buitentemperatuur is. Daarom is Vredestein een sterke keuze. Kijk naar het bandenlabel van de banden om de specifieke eigenschappen te zien van elke band. Aan de hand van de geluidsemissie, het brandstofverbruik en de grip op nat wegdek kun je gemakkelijk een vergelijking maken. Wil je meer feedback hebben, dan kun je kijken naar de klantenbeoordelingen die onder de band aangegeven staan. Bij Vredestein vind je doorgaans uitsluitend hoge scores. In de testen, op het bandenlabel, en bij de ervaringen van de klanten.

Vredestein banden online bestellen met gratis bezorging

We hebben het vergelijken en bestellen van autobanden en velgen zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Daar zijn we niet gestopt. Bestel je meer dan twee banden, dan zorgen wij ervoor dat de banden zonder extra kosten aan huis geleverd worden. We kunnen de banden ook afleveren bij een servicepartner wanneer je gekozen hebt voor directe montage tegen een kleine vaste vergoeding. Op die manier weet je zeker dat de banden op spanning gebracht worden en goed gemonteerd zijn en je direct de weg weer op kunt. Ook dat is de kracht van online winkelen. Zeker wanneer je dit bij autobandenmarkt.nl doet: Vanwege het aanbod, de prijzen of de uitstekende service van het bestellen tot de montage van de banden.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave