Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Yokohama All season banden

Yokohama all seasons banden, kracht door ervaring

Yokohama is een rubberproducent met een lange en unieke geschiedenis. Het bestond al in een vroeg stadium uit een samenwerking tussen Yokohama en BF Goodrich. De productie was vooral gericht op het maken van banden voor vrachtwagens en auto’s. In 1981 nam de geschiedenis van het merk een opmerkelijke wending. Waar alle bandenfabrikanten samen gingen werken of opgeslokt werden, besloot BF Goodrich de aandelen in Yokohama juist te verkopen aan bedrijven in Japan waarmee Yokohama in hoge mate de zelfstandigheid herwon. Op dit moment worden er veel banden gemaakt, waaronder de ADVAN, en deze banden worden wereldwijd verkocht. Ook de Geolander die onder de Yokohama all seasons banden valt, een band met opmerkelijke prestaties en een goede prijskwaliteitverhouding waar Yokohama reclame mee kan maken. Onder andere op de shirts van de Engelse voetballers.

Yokohama all seasons banden zelf vergelijken

Yokohama all seasons banden kun je gewoon online vinden en de meeste aandacht gaat dan al snel uit naar de Geolander. Wanneer je banden zoekt voor een groter voertuig, of met grote regelmaat in de auto zit en langere afstanden moet rijden, dan is het verstandig om wat meer tijd en aandacht te besteden aan het vergelijken van de banden. Je wilt namelijk wel de banden vinden die voldoen aan de eisen die je stelt. Daarom is het bandenlabel verplicht gesteld binnen Europa. Op dit label vind je de rolweerstand, en dat heeft te maken met het brandstofverbruik. Daarnaast vind je ook de grip op nat wegdek, en uiteraard het geluid dat de banden maken tijdens het rijden. Aangezien je bij ons ook direct de prijs van de banden ziet staan inclusief btw is het vergelijken van de banden op deze manier erg gemakkelijk en snel geregeld. Handig wanneer je niet de hele dag de tijd hebt om zelf te gaan vergelijken.

Yokohama all seasons banden gratis laten bezorgen

Heb je de banden gevonden die helemaal bij jou passen en bestel je er meer dan twee? Dan bezorgen we de banden gratis voor je aan huis. Of bij een servicepartner wanneer je ervoor kiest om de banden te laten monteren bij een monteur die aangesloten is bij ons. Op die manier kun je direct vragen wat de beste spanning is voor de band en hoe je de slijtage aan de band in de gaten kunt houden. Dan gaan de banden net even iets langer mee! Een enorm aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen, dat is waarom je kiest voor de banden en velgen op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave