ico 020 8903697 ico

Banden voor Peugeot 508

Peugeot

Het is mogelijk dat uw auto-model niet op de lijst staat of dat er verkeerde typen en vergissingen in de lijst zitten. Wilt u zo vriendelijk zijn om het ons te laten weten als u uw automodel niet kunt vinden of u vergissingen ontdekt?

Merk: Peugeot [veranderen]
Reeks van modellen: 508 [veranderen]
Naam van het model:

Banden op seizoen:

 Peugeot 508 banden, prestaties sinds 2010

In 2010 werd de Peugeot 508 op de markt gebracht. Dit model volgt zowel de 407 als de 607 op, maar is vooral bekend geworden om de opvallende grille, die niet gelijk is aan de standaardgrille van Peugeot. Dit type is verkrijgbaar als een sedan, maar ook als stationwagen. De 508 heeft een aantal overeenkomsten met de C5 van Citroën en dat is geen toeval. De modellen worden in de fabriek naast elkaar gemaakt. Eind 2014 werden er verschillende extra uitvoeringen op de markt gebracht, zoals de SW (stationwagen) en de RXH. De 508 werd nog populairder toen het in verschillende landen grote prijzen wist te winnen, en ook na de facelift van 2015 nam de interesse toe, voornamelijk dankzij de 2.0 liter motor die te gebruiken was als hybride.

Peugeot 508 banden direct online kopen

De Peugeot 508 was bijzonder populair en er zijn nog altijd veel exemplaren van dit type in het verkeer aanwezig. Het is goed om te kijken naar geschikte Peugeot 508 banden, want de autobanden bieden het enige contact met het wegdek en bepalen daarmee een groot gedeelte van de veiligheid en het comfort voor de inzittenden. Er zijn dan ook verschillende Peugeot 508 banden te vinden op het internet met verschillende eigenschappen. Zo is de ene band stiller dan de andere, en is er een duidelijk verschil op het gebied van rolweerstand. Koop je de banden voor jouw Peugeot op autobandenmarkt.nl, dan heb je niet alleen de keuze uit een breed aanbod, er zijn ook direct duizenden servicepartners die de banden voor jou kunnen monteren.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 20.05.2019 05:33