Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Combineer stalen velgen met all seasons banden onder je auto

Wil je ook stalen velgen met all season banden op je auto laten monteren? En wil je daarnaast ook nog geld besparen op je nieuwe banden en velgen? Bestel ze dan op autobandenmarkt.nl. Bij ons vind je een ruim assortiment banden van bekende merken waaronder Michelin, Vredestein, Continental en Bridgestone. Jouw favoriete merk banden vind je bij ons voor een prima prijs. Combineer zomerbanden of winterbanden met velgen en stel een complete wielset samen, of bespaar jezelf een bandenwissel en kies meteen voor stalen velgen met all season banden waarmee je het hele jaar door kunt rijden. Met onze handige zoekfunctie vind je snel de juiste banden in onze shop.

Stalen velgen met all season banden koop je online

Wil je niet alleen nieuwe autobanden kopen maar ook nieuwe velgen? Dan kun je terecht in onze shop waar je je eigen wielset kunt samenstellen. Wil je geen aparte zomerbanden en winterbanden meer, kies dan voor seizoensbanden met bijpassende velgen. Kies je voor velgen van staal met all season banden, dan kun je die snel en veilig bestellen in onze online bandenshop. Het mooie is dat je de montage meteen kunt regelen als je je banden bestelt. Wij bezorgen je nieuwe set banden gratis aan huis of bij het door jou gekozen montagepunt.