Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorbanden: Toermotor Diagonal

Sport-touring diagonale motorbanden

Motorrijders hebben banden nodig die het hoogste niveau van veiligheid bieden – ook als ze tegen hoge snelheden rijden. Dan is een sport-touring diagonale motorband nodig om ze een ​​maximale grip op nat wegdek te bieden en de motor stabiel te houden in de bochten. Ondanks extreme blootstelling verwachten motorrijders dat hun banden een lange levensduur hebben. Bekende fabrikanten als Michelin of Pirelli kennen de eisen van hun klanten en bieden geschikte sport-touring diagonale motorbanden. Diagonale banden zijn nog steeds beschikbaar, ook als radiale banden beter presteren bij hoge snelheden en de voorkeur van de meeste motorrijder genieten.

Wat zijn diagonale banden?

Vooral oudere motorrijders gebruiken nog steeds dit type banden, terwijl de moderne motoren meestal zijn uitgerust met radiale banden. De staaldraden in de behuizing in diagonaalbanden zijn schuin gekruist .Voor banden van racemotoren is de hoek minder scherp. De sport-touring diagonale motorbanden hebben specifieke afmetingen, bijv. 6.40-15. 6.40 is de breedte van de band in inches, 15 is voor de diameter van de banden in inches. Op autobandenmarkt.nl vindt u diagonaalbanden in verschillende dimensies.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten