Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Actuele informatie over COVID-19 op autobandenmarkt

Beste klanten,

De noodzakelijke en belangrijke crisismaatregelen om de verspreiding van Covid-19-infecties te beperken, leiden er momenteel niet toe dat het goederenvervoer en de pakketbezorging worden stopgezet.

Dat wil zeggen: U kunt uw banden en complete wielen zoals altijd gewoon bij ons bestellen.

Mochten er door de crisismaatregelen vertraging in de levering optreden, dan brengen wij u hier direct van op de hoogte. Sowieso houden wij u altijd op de hoogte van de status van het bestelproces.

Let op het volgende bij uw bestelling en dan vooral bij het kiezen van het afleveradres:

Als u een bedrijfsadres als afleveradres heeft opgegeven, moet u ervoor zorgen dat het overdag open is. Als alternatief kunt u uw pakketdienstverlener een parkeervergunning geven.

Als u uw nieuwe banden bij een van onze talrijke montagepartners wilt laten bezorgen, informeer dan vooraf of de betreffende montagepartner momenteel open is.

Samen met onze leveranciers, pakketdienstverleners en alle betrokken autoriteiten houden we de situatie nauwlettend in de gaten. Onze klantenservice is er zoals gewoonlijk voor al uw vragen en zorgen.

Update per telefoon / callcenter: De gezondheid van onze medewerkers is belangrijk voor ons - zolang het mogelijk is om veilig te werken in onze callcenters en er geen officiële sluitingseisen zijn, zijn we toch telefonisch bereikbaar.

Hier vindt u alle manieren om contact met ons op te nemen!

Blijf gezond - Uw Autobandenmarkt-team