Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Stalen velgen

Hier kunt u stalen velgen voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en bestelwagens vinden.

De levertijd is ongeveer 2-5 werkdagen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen indien een vertragingen in de levering optreedt.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stalen velgen voor net dat beetje meer uitstraling

Onder uw auto wilt u veilige en comfortabele banden, maar het oog wil ook wat. Daarom gaat u kiezen voor bijpassende velgen om uw auto net dat beetje meer uitstraling te geven. De keuze is enorm. Stalen velgen of lichtmetalen velgen? Wilt u uw auto een sportieve uitstraling geven of meer een luxe uitstraling? Het zijn de keuzes die u moet maken. Wij bieden echter alle keuzes aan op onze website. Zowel voor uw winterbanden als voor runflat banden. Maak een keuze via onze website en bestel eenvoudig de juiste traktatie voor uw auto en banden. Wij helpen u graag.

Stalen velgen via autobandenmarkt.nl

Stalen velgen, maar ook aluminium velgen zijn via ons leverbaar. Wij leveren onder een aantal aantrekkelijke voorwaarden waar we graag over vertellen. Allereerst bieden wij u hulp bij al uw vragen via onze voordelige terugbelservice. En monteren levert bij ons ook geen problemen op. Wij hebben contracten met meer dan 1500 montagepartners door heel Nederland waardoor hulp altijd bij u in de buurt is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid ook uw autobanden bij ons te kopen en verzorgen wij de levering bij afname vanaf twee autobanden geheel gratis. Eigenlijk is er geen goede reden om uw banden en velgen niet te bestellen via autobandenmarkt.nl.