ico 020 8903697 ico

Banden voor racewagens


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2715 Klantenwaardering

Altijd goede ervaringen. Snelle en correcte levering. M. S., Winsum meer

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Racebanden

Vele drivers zoals sportief rijden - met name, in motorsport evenementen. Deze zijn in het algemeen boven de mogelijkheden van normale banden, dat is de reden waarom fabrikanten maken gespecialiseerde racebanden voor snelle rondes op racecircuits. Racebanden hebben aanzienlijke invloed in het rijgedrag van een auto en mag niet worden gebruikt in reguliere verkeer.
De meeste racebanden hebben heel weinig aan geen loopvlak helemaal (zogenaamde "race slick"), en zijn bemeten om niet overeen te komen met de goedgekeurde maten in autopapieren. Op autobandenmarkt.nl, bieden wij ook een selectie van de straat toegestane banden. Ze kunnen gebruikt worden op nat wegdek, maar ze hebben significant slechtere rij-eigenschappen bij regen dan gewone banden - dus rij voorzichtig!

Banden bij extreme belasting

Racebanden worden gemaakt van een speciaal rubber compound, die logisch hoge eisen stellen aan hen. De tractie op de weg moet op maximum op het beroemde hechting effect te vormen, zoals te zien in high-performance race-evenementen. Eerste klas fabrikanten zoals Michelin en Dunlop, zijn voortdurend aan nieuwe technologieën te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat de extreme belasting niet significant van de band levensduur beïnvloeden. Meer informatie onder elke band, op autobandenmarkt.nl .

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 12.11.2019 06:35