ico 020 8903697 ico

Dunlop Banden

Dunlop

Bandensoort

Bandenmaat

Merk

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2687 Klantenwaardering

snelle levering en een goede prijs J P d., Schoonrewoerd meer

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Dunlop banden

Voor meer dan honderd jaar Dunlop is een van de top banden fabrikanten in de wereld. Technici van Dunlop waren de eersten die om het risico van aquaplaning herkennen en ontwikkelden speciale banden. Bovendien, Dunlop was het eerste bedrijf dat racing standaarden neemt aan regelmatige weggebruik. Tegenwoordig is deze merk een wereldwijde speler in onderzoek & ontwikkeling, productie en verkoop van hoog kwaliteitsbanden.

Altijd een wedstrijd: Dunlop banden

Wat er ook uw auto is - kleine, midden-assortiment of luxe auto, sportwagen of SUV: Er is een compatibele Dunlop band voor elke rit. Een kenmerk van Dunlop banden is hun specifieke RunOnFlat Technologie. Zelfs na een lekke band kunt u nog steeds reizen tot 43 kilometer miles/70 matige snelheid.

Dunlop: Innovatieve technologieŽn

Er zijn Dunlop banden voor elk wegdek en rijstijl: Een verscheidenheid van de technologieŽn worden aan het werk gezet! Bijvoorbeeld, een symmetrisch groefpatroon verbetert grip op zowel droge als natte grond. Een nieuwe ontwikkeling is Dunlop banden 'vlakker loopvlak profiel leidt tot oppervlak contact dat wordt verhoogd met 4-8%. Chauffeurs profiteren vooral van de verbeterde stabiliteit in bochten en een verhoogde stuurprecisie. Door de extra contactoppervlak auto heeft het voordeel meer stabiliteit en aanvullende terugkoppeling van de wegen - die snellere reactie op veranderingen mogelijk.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 12.11.2018 06:50