Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Dunlop All season banden

Dunlop all seasons banden, prestaties in alle omstandigheden

Dunlop is een bandenfabrikant uit Groot-Brittannië en staat natuurlijk vooral bekend om de activiteiten en prestaties in de motorsport. Veel mensen kennen de naam van deze banden ook dankzij de vele sponsordeals die Dunlop afgesloten heeft, de naam staat vaak op de vlaggen en boarding waar grote wedstrijden gehouden worden. Dunlop werd gerund door Sumitomo, een van de grootste bedrijven in deze branche. Sinds 1995 is Goodyear echter de grootste aandeelhouder, omdat het 75% van de aandelen overgekocht heeft. Dit betekent dat er veel kennis en ervaring aanwezig is bij Dunlop en het mag dan ook niet verrassend heten dat Dunlop all seasons banden al een tijdje meegaan. Vooral de SP 4 All Seasons banden is een bekende lijn binnen de serie die bekend is komen te staan om de prijskwaliteitverhouding van de banden. Deze banden zijn uiteraard direct te bestellen via de webwinkel, met korte levertijden zodat je de banden snel in huis hebt.

Dunlop all seasons banden bekijken met bandenlabel

Voordat je een band kiest, is het goed om de tijd te nemen en te kijken naar de prestaties van de banden. Alle banden die in Europa verkocht worden, moeten voorzien zijn van een bandenlabel. Op dit label staat de grip bij nat wegdek, de rolweerstand en de mate waarin de banden geluid maken tijdens het rijden. Deze eigenschappen zijn belangrijk voor de meeste mensen, zeker wanneer er langere afstanden gereden moeten worden op wekelijkse basis. Houd goed in de gaten dat de prestaties van de band gemeten zijn in de goede omstandigheden. Dat betekent dat de juiste bandenspanning bijdraagt aan de prestaties van de band. Daarnaast verlengt dit ook de levensduur van de band. Goed om in de gaten te houden dus!

Dunlop all seasons banden vandaag nog bestellen

Wil je direct de Dunlop all seasons banden bestellen zodat je hierna even geen banden meer hoeft te wisselen? Kijk dan direct naar het aanbod aan banden in de winkel. Alle prijzen zijn uiteraard inclusief btw. Wil je direct de montage van de banden regelen, omdat je niet zelf een garage op wilt zoeken die dit voor je wil doen? Maak dan gebruik van onze lijst met montagepartners die direct tegen een kleine vergoeding voor je aan de slag gaan. Banden bestellen doe je op de plek met een breed aanbod, goede voorwaarden, snelle levertijden en vooral aantrekkelijke prijzen. Daarom koop je alle banden en velgen direct op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave