We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Winterbanden met stalen velgen

Hier kunt u stalen velgen vinden verpakt als een set met winterbanden voor alle gangbare auto's, SUV's, off-roaders, bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen, gebalceerd en gemonteerd, gebruiksklaar om onder uw auto te worden gemonteerd.

Weest u ervan bewust dat alle auto's goedgekeurd voor gebruik in de EU na 1 november 2014 moeten worden uitgerust met de bandenspanning systeem (TPMS). Mocht uw auto al een actieve TPMS hebben u kunt de banden vooraf gemonteerd op stalen wielen met een sensor op maat geprogrammeerd voor uw auto kopen.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stalen velgen met winterbanden zijn een ware must

Als het buiten koud is en u 's morgens moet krabben weet u ook dat er meer gevaar dreigt op de weg: sneeuw en ijs maken het glad en plotseling remmen gaat lastiger. Wist u dat stalen velgen met winterbanden veel beter presteren dan zomerbanden wanneer de temperatuur onder de 7 °C komt? Uw zomerbanden slijten sneller en dit zorgt voor onveilige situaties in de rest van het jaar. Speciale banden voor de winter lossen deze problemen op. Vervang uw banden aan het einde van de herfst en ga goed voorbereid op pad in de donkere dagen. Er zijn diverse soorten banden voor de winter verkrijgbaar. Wij verkopen u stalen velgen met winterbanden, zodat u meteen alles compleet heeft.

Bestel uw stalen velgen met winterbanden eenvoudig online

Tussen oktober en maart is het verstandig om stalen velgen met winterbanden te monteren. U kunt deze eenvoudig online bestellen zodat ook u veilig de weg op kan en uw normale banden niet slijten. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken en bestellen. Dan profiteert u ook nog eens van onze unieke voordelen. Deze voordelen zijn inmiddels bij velen bekend, met onder andere: gratis levering vanaf een bestelling van minimaal twee banden en meer dan 1500 montagepartners zodat u niet zelf hoeft te sleutelen. Kortom: u doet er goed aan om uw stalen velgen met winterbanden deze herfst te bestellen bij autobandenmarkt.nl.