Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Stalen velgen met winterbanden zijn een ware must

Als het buiten koud is en u 's morgens moet krabben weet u ook dat er meer gevaar dreigt op de weg: sneeuw en ijs maken het glad en plotseling remmen gaat lastiger. Wist u dat stalen velgen met winterbanden veel beter presteren dan zomerbanden wanneer de temperatuur onder de 7 °C komt? Uw zomerbanden slijten sneller en dit zorgt voor onveilige situaties in de rest van het jaar. Speciale banden voor de winter lossen deze problemen op. Vervang uw banden aan het einde van de herfst en ga goed voorbereid op pad in de donkere dagen. Er zijn diverse soorten banden voor de winter verkrijgbaar. Wij verkopen u stalen velgen met winterbanden, zodat u meteen alles compleet heeft.

Bestel uw stalen velgen met winterbanden eenvoudig online

Tussen oktober en maart is het verstandig om stalen velgen met winterbanden te monteren. U kunt deze eenvoudig online bestellen zodat ook u veilig de weg op kan en uw normale banden niet slijten. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken en bestellen. Dan profiteert u ook nog eens van onze unieke voordelen. Deze voordelen zijn inmiddels bij velen bekend, met onder andere: gratis levering vanaf een bestelling van minimaal twee banden en meer dan 1500 montagepartners zodat u niet zelf hoeft te sleutelen. Kortom: u doet er goed aan om uw stalen velgen met winterbanden deze herfst te bestellen bij autobandenmarkt.nl.