Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Bandenmaten - Kies uw Bandbreedte

 1. 155
 2. 165
 3. 175
 4. 185
 5. 195
 6. 205
 7. 215
 8. 225
 9. 235
 10. 245
 11. 255
 12. 265

Overzicht voor uw bandenmaat

Bij ons bent u aan het juiste adres om banden te vinden voor uw bandenmaat. Of het nu gaat om winterbanden of zomerbanden, we hebben voor elke bandenmaat de juiste banden. Bij ons bestelt u al vanaf 2 banden gratis, en met meer dan 1500 montagepartners verspreid over het hele land hoef je zelf niks meer te doen. We leveren de autobanden bij de montagepartners waarna u een afspraak voor montage kunt maken.

De bandenmaat is opgemaakt uit de bandbreedte van de band (in mm), de verhouding van de bandhoogte/bandbreedte in % en het diameter van de velg in inches. Daarnaast zijn er nog een aantal toevoegingen die wat meer over de band vertellen. Bijvoorbeeld R voor Radiaalband, B voor gordelband en D voor diagonaalband. Daarnaast is er ook nog een indexering voor het maximum draaggewicht en de maximum snelheid voor de band. Welke banden u ook zoekt, vanaf deze pagina helpen we makkelijk en snel op weg.

Vind de juiste bandenmaat hieronder en bestel de juiste banden voor je auto

Welke band u ook zoekt, via het overzicht op onze pagina kunt u makkelijk zien welke banden wij beschikbaar hebben. Wanneer u op deze pagina de juiste breedte voor uw bandenmaat volgt wordt u makkelijk en snel op weg geholpen om de juiste banden voor uw auto te vinden. We hebben ook velgen voor uw banden, die u makkelijk online kunt bestellen. Als Europa's grootste online bandenhandelaar bent u bij ons aan het juiste adres voor alle banden en velgen.

Moeite om de juiste bandenmaat te vinden? Kijk op de zijkant van uw huidige banden of in het serviceboekje van uw auto om te zien welke banden u nodig heeft. Heeft u daarnaast toch nog vragen of opmerkingen? U kunt gebruik maken van onze snelle en handige terugbelservice waar wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wacht niet langer en bestel uw banden en velgen nu makkelijk en snel online bij autobandenmarkt.nl.