Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Gebruik een aluminium velg met zomerbanden bij je bandenwissel

Waar koop jij je aluminium velg met zomerbanden? Het kopen van een velg samen met een band heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het omwisselen van winterbanden en zomerbanden. Je kunt de oude zomerband of winterband van je velgen laten demonteren en er nieuwe autobanden op laten monteren. Hierna moeten de wielen van je auto opnieuw uitgelijnd worden. Vervang je zowel de velgen als de banden door een compleet wiel met banden, dan hoeven je wielen niet meer uitgelijnd te worden. Vaak gebruik je in de winter stalen velgen met winterbanden en in de zomer lichtmetalen velgen met zomerbanden. Vervang je zowel je velgen als je banden, dan zijn complete wielen, bijvoorbeeld een aluminium velg met zomerbanden, of een stalen velg met winterbanden, sneller en makkelijker te monteren.

Bestel je aluminium velg met zomerbanden gemakkelijk online

Of je nu op zoek bent naar banden van Michelin, Continental of Bridgestone, met aluminium of stalen velgen, je vindt ze in elke prijsklasse in onze online shop autobandenmarkt.nl. Niet alleen kun je bij ons terecht voor een uitgebreide voorraad banden en stalen en lichtmetalen velgen, je kunt bovendien bij ons terecht voor winterbanden, lichtmetalen velgen en autobanden in diverse prijsklasses. Betaal niet meer dan nodig is voor je nieuwe autobanden, velgen en bestel de juiste band voor je auto gewoon online. Zoek je nog montage voor de velgen en banden van je auto? Bestel deze dan meteen mee als je je nieuwe banden en aluminium velgen afrekent. Het kan gewoon bij jou in de buurt.